Webinar 7 april: Volop werk maar hoe kom je aan een baan?

In West-Brabant is een bijzondere beweging op gang, de Agenda Beroepsonderwijs, www.agendabowb.nl Onderwijs, overheid en bedrijfsleven slaan de handen ineen om mensen gericht op te leiden tot arbeidsfitte medewerkers en ondernemers om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving van nu en die van de toekomst. De arbeidsmarkt is krap. De huidige aanpak om zijinstromers succesvol naar werk te begeleiden is te beperkt en te versnipperd. Dat willen we veranderen. We willen ervoor gaan zorgen dat talent en waarde gekoppeld worden, dat er sprake is van talentontwikkeling en dat we werken naar inclusief human resource management en een leven lang ontwikkelen. Geïnteresseerd hoe we te werk gaan? Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven voor het gratis seminar.