Op zoek naar het beste zijinstroom-programma?

De huidige arbeidsmarkt vraagt om zijinstroom-programma’s die tekorten op de arbeidsmarkt dynamisch en duurzaam oplossen. Uit onderzoek blijkt dat zijinstroom-programma’s (lang) niet altijd drempelloos, mensgericht en vindbaar is. Maar we zien ook geslaagde zijinstroom-initiatieven. Die successen willen we graag opschalen en verbreden.

Rijnconsult Onderwijs nodigt je uit voor de Inspiratiesessie Zijinstroom. Op een energieke en eigentijdse wijze ontdekken we met jou wat werkt en wat niet werkt binnen zijinstroom-programma’s. Door het delen van ervaringen vanuit diverse projecten en vanuit diverse sectoren inspireren wij jou en inspireer jij ons.

De resultaten ontvang je direct na de sessie in je mailbox. Na een aantal sessies maken wij de balans op in een concreet en werkbaar model. Dit model bevat elementen voor het allerbeste zijinstroom-programma. Indien gewenst laten we na de zomer dit model landen in jouw organisatie.

Voor wie? Projectleiders Zijinstroom
Wanneer? Donderdag 8 juli, 15:30 – 17:00
Waar? Via MS Teams, link volgt na aanmelding

Alleen samen komen we tot betere zijinstroom! Doe je mee?

Meld je aan via henny.luijten@rijnconsultonderwijs.nl
Zie voor meer informatie www.zijinstroom.nl