Etalage moet leermiddelenmarkt inzichtelijk maken

De leermiddelenmarkt ontwikkelt zich snel. Wat is er nieuw op de leermiddelenmarkt? Welke innovatieve leermiddelen kun je inzetten in de klas? En hoe bied je maatwerk met verschillende leermiddelen? Allemaal vragen waar scholen antwoorden op willen krijgen. Om onderwijs op maat te bieden, willen scholen leermiddelen inkopen die voor leerlingen aantrekkelijk zijn en bij de ontwikkeling van de leerling past. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar klassikale materialen, maar ook naar materiaal om de individuele leerling op maat te bedienen. Om op een gemakkelijke manier inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van leermiddelen, is de Onderwijsinnovatie-etalage ontwikkeld. De etalage is gerealiseerd door Kennisnet en SLO, met medewerking van uitgevers en andere ontwikkelaars.